Kombinacija zgodne stilistice 'pomela' špicu, odvažno nosi komade koje se ne bi svatko usudio

Naš Goran Čižmešija fotografirao je Marcelu Vrček, stilisticu koja nas je osvojila svojem coolerskom odjevnom kombinacijom
Vidi originalni članak

Volimo odjevne kombinacije i zvijezde naše street style rubrika koji se ističu u moru sličnih stajlinga, a jednu takvu pokazala je i Marcela Vrček, dama izvrsnog stila koju je na zagrebačkoj špici fotografirao naš Goran Čižmešija. Fotografija je nastala prije dvije godine, ali odličnim stajlingom rado se inspiriramo i ovog prijelaznog razdoblja.

Marcela izvrstan stil ima u malom prstu, a moda joj je i posao jer radi kao stilistica.

- Ovo mi je prvo došlo pod ruku za odjenuti. Iskombinirala sam vintage sunčane naočale i naušnice, jaknu skandinavskog dizajna i torbu hrvatskog brenda y/GIA - ispričala je modno osviještena Marcela. 

Marcela je efektne trapezice kombinirala s genijalnom jaknom od vinila kakvu na zagrebačkoj špici nemamo prilike često vidjeti. Kombinaciji je dodala super detalje u vidu upečatljivih naušnica i sunčanih naočala s vintage prizvukom, a posebno nam se svidio odabir torbice.

Odmaknula se od crne boje i jeansa te kombinaciju zaokružila popularnim modelom u narančastoj boji koji je savršeno osvježio cijeli stajling. 

Najbolje jakne za prijelazno razdoblje i ranu jesen koje obavezno morate imati u ormaru:

FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 19,99 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR

Jednostavnost joj odlično stoji: 'Pratim trendove, a više volim elegantan stil nego nešto sportsko'
Zebrasta haljina izgleda sjajno u kombinaciji s trendi torbom: 'Nikad ne bih odjenula nešto u čemu se ne osjećam udobno'
Kaubojke su vječni jesenski hit; izdvojili smo najbolje modele koje već možete pronaći u omiljenim dućanima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".