Kombinacija zanosne brinete sa špice je toliko dobra da ćete je odmah poželjeti kopirati

Studentica ekonomije bira kombinacije prema osjećaju kojeg ima ujutro, a ovog je puta odabrala kombinaciju crne i snježno-bijele nijanse.
Vidi originalni članak

Najdraže nam je vidjeti kombinacije koje nam posluže kao modna inspiracija, a jednu takvu nosila je na zagrebačkom Cvjetnom trgu Marela Petrović. Ovu studenticu ekonomije u gradu je fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona mu je otkrila kakav stil preferira i kako bira kombinacije za svaki dan.

Kako se ujutro osjećam, tako se i odjenem, rekla je Marela te dodala da se ovog puta odlučila za zimske boje, boje snijega:

Zimi nosim najčešće ovakve kombinacije, a preko ljeta šareno. Od boja ne volim crvenu jer mi je previše upadljiva, dok ostale boje prolaze.

Marelina zimska kombinacija u kojoj je kombinirala klasike s trendi predznakom sasoji se od kaputa, hlača, torbe i remena iz Zare, džempera iz Bershke te čizama iz Stradivariusa. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".