Kombinacija predivne Anamarije Asanović nam je inspiracija za ljetni izlazak

Ljepotica je, među brojnim poznatima bila gošća u Gooshter Beach Clubu u sklopu Le Méridien Lav hotela u Splitu. Otvorenje sezone počelo je odličnom zabavom pod zvjezdanim nebom i bogatim programom koje je uz Grey Goose koktele sve prisutne oduševio.
Vidi originalni članak

I inače obožavamo Anamarijin stil, koji je pomalo retro, pomalo ekcentričan, a svakako savršen posebno za ljeto. Obožava uzorke, lepršave krojeve i sve romantično, što dokazuju njene kombinacije, a u Gooshteru pojavila se u tako cool haljini da smo se odmah u nju zaljubili i poželjeli u svom ormaru. 

Maksihaljina s printom naranče i limuna stoji joj - fantastično! U rukama drži predimenzioniranu torbicu sa žuto bijelim kockicama, a na nogama natikače brenda Gucci koje su prije par sezona postale apsolutni hit, a njoj su se u ovo retro izdanje odlično uklopile. S agrumima nije stala samo na haljini, nosi i naušnice s 'visećim limunom'. Anamarija je, kao i brojne fashionistice, ovog ljeta najavila povratak jednog zaboravljenog trenda, a to su - narukvice oko noge ili bolje rečeno 'nanognice'. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".