Kombinacija poput njezine odolijeva prolaznosti modnih trendova: 'Bitno mi je da nisam "u kalupu" i da mi je udobno'

Vidi originalni članak

Da su najjednostavnije kombinacije često i najefektnije, potvrdila je Dajana Gašparić, inače administratorica u poslovnoj prodaji koja je na zagrebačkoj špici rado pozirala našem Goranu Čižmešiji. Nama se svidjelo kako je neke svevremenske klasike spojila u outfit koji nije mogao proći nezamijećeno. Fotografija je nastala prošlog prosinca, a njezine modne ideje prepisujemo i ovih dana. 

– Volim spoj različitih materijala, kako privatno, tako i u radnom okruženju, primjerice; svilene suknje sa sportskim majicama, mom jeans sa životinjskim printom i slično – rekla nam je ranije Dajana i dodala kako uglavno ne razmišlja dan prije što će odjenuti sljedeće jutro, već joj je bitno da joj je udobno i da nije "u kalupu".

Na pitanje što nikad ne bi odjenula, Dajana kaže:

– Nikad ne reci nikad, ali nisam fan glomaznih tenisica i previše trendi kombinacija.

Satenska suknja izgleda odlično u kombinaciji s glomaznim combat čizmama koje su izvrstan kontrast, a svidio nam se i spoj točkastog i prugastog uzorka, dva printa koja nikad ne izlaze iz mode, a super izgledaju kad se nose zajedno. 

Kaput je je jedan od onih zimskih klasika koje je dobro uloviti na sniženju jer, jednom kad ga dodate u garderobu, nosit ćete ga rado iz sezone u sezonu. Zato je odlična ideja potražiti ga na sniženjima povodom Crnog petka koja su već počela,

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".