Kombinacija plave i zelene pravi je 'mamac' za poglede, a odlično pristaje uz omiljene ljetne klasike

Efektna zelena i plava boja izgledaju odlično kad se spoje s klasicima poput slamnatog šešira i bijele bluze
Vidi originalni članak

Ako ljeti više preferirate hlača od lepršavih hlača i haljina, inspiraciju za stajling možete pronaći u izdanju akterice naše modne priče sa zagrebačkih ulica. Rado je prošle godine pozirala našem Goranu Čižmešiji i pokazala da je prava majstorica u spajanju jarkih boja, ali i kombiniraju modnih klasika pa ovih dana prepisujemo njezine modne ideje.

Rezultat je jako efektan, a spoj plave i zelene boje jedan od onih koji ne prolazi nezamijećeno na zagrebačkim ulicama i pravi je mamac za poglede. Hlače visokog struka kombinirala je s upečatljivim balerinkama koje su statement par u kolekciji. Plava torba, idealna za svaki dan jer u nju stane baš sve, izvrsno je bojama pratila ostatak outfita.

U upečatljivoj kombinaciji svoje je mjesto pronašlo i nekoliko klasika - bijela bluza izgleda jako chic s mašnom koja daje romantični prizvuk, a šešir je omiljeni ljetni dodatak. Ne samo da štiti od sunca, nego je savršen detalj svakom stajlingu za toplu sezonu. Najpopularniji su slamnati modeli, a model poput ovog možete nositi godinama, kako u gradu, tako i na plaži.

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Šamponi za kosu koje Hrvatice najviše vole: Izdvojili smo 4 najprodavanija proizvoda na Notinu
Kako je samo predivna! Naša dizajnerica u 31. tjednu trudnoće ponosno pozirala kao model za kupaće kostime
Minimalizam ne vežemo često uz stil Carrie Bradshaw, ali kada ga prihvati, i to radi savršeno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".