Kombinacija koju bismo voljeli vidjeti u vlastitom ormaru: plisirana suknja i basic majica

Outfit stvoren za odlazak na proljetni ručak s prijateljicama!
Vidi originalni članak

Plisirane suknje prošlog su proljeća bile jedan od najvećih trendova i gotovo da nema dame koja barem jedan model nije dodala u svoju kolekciju. Međutim, s obzirom na to da ove godine mini suknje postaju pravi hit, plisirane suknje polako padaju u zaborav, no to ne znači da ih trebate prestati nositi! Kako one mogu odlično izgledati, dokaz je ovaj styling iz H&M-a. Ova high street trgovina spojila je plisiranu suknju cvjetnog uzorka i jarkih boja s basic majicom i žutim sandalama koje su samo pojačale proljetni dojam. Ova je odjevna kombinacija posebna još po marami, koja je najbolji modni dodatak ovog proljeća. Ako se ne uklapa u kombinaciju tako da je nosite oko vrata, poslužit će za stiliziranje kose, a jamčimo vam da ćete imati originalnu frizuru!

Cijena suknje je 60 eura, pamučna se majica može kupiti za 20 eura, dok je cijena svilene marame 35 eura. Na njihovom web shopu u ponudi se ne mogu pronaći ovakve, no pronašli smo slične sandale po cijeni od 40 eura. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".