Kombinacija kojom se inspiriramo ove zime: Marcelin stajling odličan je spoj klasičnih i ležernih odjevnih komada

Prisjetili smo se super kombinacije modno osviještene Marcele koja nas je, osim stilom, osvojila i svojom simpatičnošću.
Vidi originalni članak

Uz crnu i crvenu, boja koja će obilježiti svečano prosinačko razdoblje svakako je zelena, pogotovo njezine tamne nijanse. Volimo je u detaljima ili odvažno od glave do pete, a da je pravi hit, zna i Marcela Kerep, studentica hotelijersko-turističkog menadžmenta čije smo se odjevne kombinacije iz prošlog prosinca sada rado prisjetili. Izvrstan modni trenutak tada je zabilježio naš Goran Čižmešija

Njezina klasična kombinacija s ležernim elementima može poslužiti kao sjajna inspiracija u događanjima koja nas čekaju ovog prosinca. 

– Zelena mi je boja oduvijek bila draga, a ove sam je sezone još više zavoljela. Pratim trendove, a od uzoraka nosam samo diskretne. Nikad ne bih nosila pravo krzno, nosim samo umjetno – ispričala je tada za Divu simpatična Marcela. 

Umjesto plisirane suknje koja je postala pravi modni klasik, stajliš studentica odabrala je plisirane hlače koje u kombinaciji sa sakoom i dolčevitom izgledaju jako elegantno! Dašak ležernosti dodala je kroz bijele tenisice i time pokazala da je takav klasičan model nosiv kroz cijelu godinu.

Eleganciju u zelenom upotpunila je jednom od najtraženijih Zarinih torbica, bordo prošivenim modelom sa zlatnim lancem, a kaputom s detaljima od umjetnog krzna stavila je točku na "i" ovom odličnom outfitu kojim se možete inspirirati za blagdanski ručak ili druženje.

Najbolje čizme koje su odmak od klasike, a mogu se nositi na sve kombinacije:

FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 99,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 79,95 EUR FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Mango 59,99 EUR FOTO: Mango 49,99 EUR FOTO: Mango 79,99 EUR FOTO: Mango 169,99 EUR FOTO: Mango 169,99 EUR

Najbolje čizme koje su odmak od klasike, a mogu se nositi na sve kombinacije
'Mushroom' bob iznenađujuća je frizura koja će biti popularna u 2024.
Uz asimetričnu crnu haljinu, Salma Hayek naglasak je stavila na chic detalje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".