Kombinacija Jelene Rozge za čistu peticu: Bira kaput s efektnim ovratnikom i čizme kao stvorene za zimsku eleganciju

Na zadarskom koncertu pojavila se u kombinaciji u kojoj je modne klasike zaokružila dvobojnim kaputom i visokim 'zgužvanim' čizmama.
Vidi originalni članak

Nakon što je održala veliki koncet u prepunoj zagrebačkoj Areni, Jelena Rozga na Adventu je oduševila i Zadrane. Budući da je koncert bio na otvorenom, pjevačica je odabrala i prikladnu kombinaciju pa se pojavila u zimskom stajlingu sastavljenom od nekoliko modnih klasika.

Posebno su se istaknula dva komada, čizme visokih potpetica i kaput na vezanje. 

Čizme u kojima se pjevačica pojavila na pozornici odličan su modni 'ulov', pogotovo na sniženjima, jer se radi o modelu koji je nosiv godinama i pristaje na sve. Zahvaljujući visokoj potpetici, kao stvoren je za outfite u kojima želite i dozu elegancije, pogotovo kad salonke nisu izbor zbog niskih temperatura. 

Pjevačica ih je kombinirala uz uske traperice, vječni klasik u garderobi, i crnu dolčevitu, a jednako bi dobro izgledale i uz haljine i suknje svih duljina.

Uz čizme, istaknuo se i izbor kaputa koji se može opisati kao modni klasik s pomakom. Poseban je jer je s vanjske strane svijetloplavi, dok je s unutarnje strane bež, zbog čega dolazi do izražaja u moru kaputa tamnih i zagasitih nijansi. Kaput se veže u predjelu struka, a tu je i veliki ovratnik zbog kojeg kaput djeluje vrlo upečatljivo.

Efektne cipele kakve je odabrala Aleksandra Dojčinović jedan su onih modela koje bismo rado vidjeli i u vlastitoj kolekciji

Sjajno izdanje Đurđe Tedeschi kao inspiracija za stajling ovog Božića: Haljinu i gležnjače upotpunila je zaštitnim znakom - kapom

Izaberite puder sa super pokrivnom moći ispod kojih koža diše: Izdvojili smo formule koje vlaže lice

Hlače poput njezinih na špici još nismo vidjeli: 'Volim drugačije traperice jer uz njih mogu kombinirati jednostavne stvari'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".