Kombinacija Franke Batelić će vas osvojiti, a tek kad vidite njezin osmijeh...

Definitivno je jedna od najljepših Hrvatica
Vidi originalni članak

 Rijeke ljudi ovog su vikenda okupirale najpopularnije adventske lokacije, a okvir iz kojeg pada snijeg na Adventu u Klovićevim dvorima, srušilo je rekorde. Više od 30 000 ljudi zabilježilo je svoju najljepšu adventsku fotografiju i dio čarolije i magične uspomene na Advent u Zagrebu kojeg nije propustila ni Franka Batelić.

Prekrasna je pjevačica zablistala u pravoj božićnoj kombinaciji - crveni je šljokičasti džemper kombinirala sa skinny trapericama i najpopularnijom jaknom sezone, no njezin je osmijeh bio detalj na koji su baš svi obraćali pažnju. Ne viđamo je često na društvenim događanjima, a na ti samo možemo reći kako nam je žao jer Franka jednostavno - blista!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".