Visoke čizme zmijskog uzorka ovoj dami stoje - fantastično!

Efektna obuća začinit će i najjednostavniji outfit
Vidi originalni članak

Životinjski uzorak jedan je od nezaobilaznih ovojesenskih trendova, a prisutan je na svim odjevnim komadima, od haljina i kaputa do modnih dodataka. Atraktivna dama sa zagrebačke špice odlučila se za zmijski uzorak koji na visokim čizmama poput ovih izgleda fantastično. 

Svijetle visoke čizme zmijskog uzorka garancija su za stylish outfit, a ova ih je dama sjajno ukomponirala u kombinaciju s romantičnom bež haljinom koju je u struku obujmila crnim remenom. Crne detalje na čizmama popratila je i odabirom crne kožne jakne i malom crnom torbicom, a srebrnim nakitom izvrsno je zaokružila cijelu kombinaciju. 

Iako su ovako smjele čizme uglavnom odabir odvažnijih žena, i najjednostavnije jednobojne outfite modnih ziherašica podići će na višu razinu. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".