Kombinacija crveno-crne dugo nije izgledala ovako dobro: 'Ovo sam odabrala da se razveselim obzirom na vrijeme'

Judita Franković već je bila zvijezda naše modne rubrike, a sada ju je Goran Čižmešija fotografirao u odličnom izdanju kojim dominira crvena boja.
Vidi originalni članak

Judita Franković poznata je hrvatska glumica i dama besprijekornog stila, što je već nekoliko puta potvrdila pred fotografskim objektivom našeg Gorana Čižmešije. Ovog je puta pozirala u odličnom proljetnom outfitu, kojim dominiraju crvena i crna boja, te je pokazala da je prava "majstorica" kad je u pitanju pomaknuta elegancija.

- Ovu kombinaciju sam odabrala da se malo razveselim obzirom na ovo neutješno vrijeme. Slučajno je ispalo da je sve crveno i crno. Volim sve boje i ne-boje, kao i svakakve uzorke. Podjednako nosim kravate i leptir mašne. Čarapice na cipele sam nosila i prije, samo što to ljudima tada nije bilo fora, a sada im je fora jer je takav trend - ispričala nam je Judita.

Crvenom je bojom izvrsno osvježila neutralne komade u crnoj boji i pokazala kakvu moć ima upečatljiva i raskošna crvena.

Odabrala je kratke crne hlače "na crtu" i crveni karireni sako te pokazala kako komplet ne mora biti uvijek matchy-matchy, već je modna igra dobrodošla. Crvena košulja kakvu nosi jedna je od onih komada koji je klasičan i elegantan, ali na trendi način. 

Outfit je zaokružila crnom kravatom te crnim loafer cipelama sa zlatnim detaljima, model koji je iznimno popularan već nekoliko sezona u proljetnim i jesenskim kombinacijama, a na njih je dodala crvene čarape koje su dodale dozu ležernosti cijelom outfitu.

Chic lepršave hlače koje možete nositi tijekom cijelog ljeta, a super izgledaju i u proljetnim kombinacijama:

FOTO: Zara Lepršave hlače s uzorkom 29,95 EUR FOTO: Zara Prugaste hlače rustikalnog stila 29,95 EUR FOTO: Zara Satinirane hlače na preklop 29,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače širokih nogavica 29,95 UER FOTO: Zara Lanene pareo hlače 39,95 EUR FOTO: Zara Fluidne hlače širokih nogavica 22,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače visokog struka 29,95 UER FOTO: Zara Fluidne hlače širokih nogavica 22,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s uzorkom 29,95 EUR FOTO: Zara Lanene hlače širokih nogavica 29,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače s uzrokom 39,95 EUR FOTO: Zara Hlače full length koje se mogu nositi na više načina 39,95 EUR FOTO: Zara Lanene palazzo hlače 39,95 FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR

Bombshell šiške novi su hit na društvenim mrežama, a odlične su za one koji ne žele drastičnu promjenu
Rab i Krk odlični su za odmor, a kruzerom ćete iskusiti aktivan odmor, gastronomiju i vinarije
'No make up' šminka naglašava prirodnu ljepotu, a idealna je za dolazak toplijih i sunčanih dana

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".