Kombinacija Ane Ivanović odolijeva prolaznosti svih trendova: Odlična je inspiracija za poslovne prigode

Sive hlače poslovnog stila kombinirala je uz karirani sako, a stajling je upotpunila klasičnim crnim salonkama.
Vidi originalni članak

Ana Ivanović u Beoogradu je predstavila svoju kozmetičku liniju, a za tu je prigodu odabrala odjevnu kombinaciju koja odolijeva prolaznosti svih trendova. Njezinom se modnom izdanju može dodati epitet 'svevremenskog' jer svaki od odjevnih komada kojeg nosi nikad ne izlazi iz mode.

Nekadašanja prva tenisačica svijeta na predstavljanju se pojavila u kombinaciji sivih poslovnih hlača i dolčevite iste nijanse, a stajlingu je dodala karirani sako i tako pokazala da je, kad želite napraviti mali odmak od klasike, odlična ideja kombinirati sakoe i hlače iz različitih 'kompleta' odijela jer zajedno izgledaju jako efektno, a i dalje nose predznak klasike.

Kod izbora cipela držala se vječne klasike pa je stajlingu dodala crne salonke, model kojeg je dobro imati u ormaru jer je nosiv na sve, kao i u raznim prigodama.

Od dodataka je odabrala tek decentni sat, a i izbor make upa bio je sasvim jednostavan - neutralne nijanse i na očima i na usnama sjajno su upotpunile ovaj stajling kojim se možete inspirirati u poslovnim prigodama.

Kaputi koje vrijedi potražiti na sniženju jer su nosivi puno duže od samo jedne sezone

Odvjetnica u sjajnom outfitu za slobodan dan: 'Cvjetne uzorke rijetko nosim, u sudnici sam najčešće u crno-bijelim kombinacijama'

Izaberite puder sa super pokrivnom moći ispod kojih koža diše: Izdvojili smo formule koje vlaže lice

Ako ovih dana želite ležernost, prepišite ideju Anice Kovač: 'Volim zelenu, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".