Komadi za odličan početak jeseni: Mamini kompleti nikad nisu izgledali ovako moderno

Vidi originalni članak

Setovi, kompleti, nazovimo ih kako želimo, znamo o čemu se radi i sviđa nam se, naročito kada dolaze u neodoljivim krojevima te raznolikim bojama i uzorcima. Riječ je o trendu koji već nekoliko sezona zauzima značajno mjesto na svjetskim tjednima mode.

Reserved ima rješenje, bilo da je riječ o sportskoj, poslovnoj ili lepršavoj kombinaciji. Suknja uz sako, bluza i hlače u istom tonu i kombinacije s raskošnim uzorcima i teksturama neće proći bez komplimenata.

1. Majica i suknja Reserved u purpurnim tonovima cvjetnog uzorka idealan je kao poslovna kombinacija ali i za večernji izlazak. Majica (179.99 kn), suknja (149.99 kn)

2. Kombinacija košulje i suknje Reserved živopisnog cvjetnog uzorka idealna je za casual dnevni look. Majica (199.99 kn), suknja (249.99 kn)

3. Bluza, suknja ili hlače od kariranog tvida kao neizostavni trend sezone. Ovaj svevremenski uzorak uvijek idealna poslovna kombinacija kao i kombinacija za popodnevnu kavu u gradu. Majica (149.99 kn), suknja (169.99), hlače (169.99)

Niti s jednim izborom nećete pogriješiti, potražite vaš omiljeni neizostavni trendi komad u Reserved trgovinama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".