"Kakve sam komade ulovila u second hand-u, sama sebi bih čestitala!"

Divna Antonija Frketić nova je zvijezda naše rubrike
Vidi originalni članak

Pod nickom @tonnijaa na Instagramu skriva se dvadesettrogodišnja studentica razredne nastave rodom iz Županje. Antonija Frketić za sebe kaže kako je nepopravljiva sanjarka i "tvrdoglavac na entu". Zaljubljena je u fotografiju, borac za istinu, emotivka, srčana do neba, a uporna i preko. Kaže kako sve ono što osjeća oblikuje u mislima i prenosi na papir pa su joj fotografija i pisanje najveći hobiji.

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Gotovo da sam ostala bez riječi (ali neće vam uspjeti :P). Koliko god se trudila opisati svoj stil, nedokučiv je i meni. U posljednje vrijeme vučem u neku retro fazu, ali to svakako nije moj konačan odgovor. U konačnici, oblačim se kako se osjećam. Što mi danas zapadne za oko, sutra se hvatam za glavu i razmišljam što mi je bilo. Ponekad na sebe nabacam sedam slojeva odjeće, a ponekad su mi samo traperice i basic majica – pun pogodak!

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Moj su no.1 "mom jeans". Odgovor na sva pitanja i modne dileme. Vjerujem da laskaju mojoj figuri i pružaju mi osjećaj zadovoljstva dok ih nosim. Kombiniram ih na štikle, kao i na tenisice. Da ih nema – trebalo bi ih izmisliti.

Što nikad ne bi odjenula?

Već duži period se vodim onom "nikad ne reci nikad"! Čim pomisliš na "nikad", dogodi se suprotno. Stoga, odjevni predmeti koji me u ovom trenutku možda malo bockaju u oči i izazivaju čuđenje, već sutra mi se mogu rugati s polica moga ormara. Dakle, šutim! :D

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji najskuplji?

Ako ne govorimo o već spomenutim "mom jeans", onda su moj drugi izbor, nedavno kupljene gležnjače. Čista ljubav. I udobnost - prije svega! Najskupljeg se ne želim prisjećati jer me to baca u depresiju i stvara glavobolju. Zaista znam uložiti u odjeću, ali što si tek znam stvoriti problem (onaj svjetskih razmjera). Pa poletim za nečim, pa kupim, pa kukam, pa nikad ne obučem i bam! Novac bačen u vjetar! Jer, ako sam zaboravila napomenuti…neodlučniju osobu od sebe nisam upoznala! (A možda i jesam? :P)

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Nemam omiljenu trgovinu. Kupujem gdje mi se što svidi. Zara u posljednje vrijeme prednjači, do nedavno je to bila Bershka. Isto tako mi ni second hand nije strana destinacija. Kakvih sam tamo komada ulovila – čestitala bih sama sebi! :D Posljednja kupljena je karirana haljinica iz Zare i pokazala se kao pravi ulov.

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao modne uzore?

Lisa Olsson. Totalni džumbus od žene, a sve što iskombinira, stoji kao saliveno. Od domaćih bi izdvojila Marijanu Batinić.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

CIPELE. Uvijek i zauvijek! Ne mogu si pomoći….

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".