Komad iz Zare pokrenuo raspravu na internetu: 'Hej, Zara, je li sve ok? Jesu li ovo hlače? Nešto za konje?'

Ovaj grijač za ruke, kako ga nazivaju u španjolskom brendu, nosi i Izabel Kovačić
Vidi originalni članak

Svakih nekoliko mjeseci, u kolekcijama high street i dizajnerskih brendova pojavi se odjevni komad ili modni dodatak koji izazove burnu raspravu na društvenim mrežama. Ovog je puta to bio predmet kojeg u Zari opisuju kao "pleteni grijač za ruke s podvrnutim ovratnikom". Dolazi u dvije boje, crnoj i prljavo bijeloj, a njegova je cijena 139,90 kn. Dostupan je isključivo u M veličini. 

"Pleteni grijač" iz Zare postao je hit na Twitteru nakon što ga je podijelila jedna Amerikanka uz pitanje: "Hej, je li Zara ok?" te dodala: "Na Twitteru uvijek kliknem na viralni dio jer imaju zabavne komentare, a sad se to dogodilo ispod mog posta". 

Ljudi su se u komentarima pitali je li riječ o nečemu za konje, pretpostavljali da se radi o hlačama, a ne "džemperu" i dodali kako se ovaj grijač nosi kad ti je hladno, a svejedno želiš imati dekolte. Ipak, u komentarima se moglo pronaći i onih u kojima korisnici tvrde kako se ovo ipak može lijepo kombinirati te da kad se nosi s, primjerice, bodijem, izgleda jako slatko.

Objava je prikupila gotovo 80 tisuća lajkova i više od 7 tisuća retweetova te 6 tisuća komentara. 

Inače, ovaj neobičan komad u svoju je garderobu dodala Izabel Kovačić, a stilizirala ga je s bež topom, crnim hlačama i šeširom. Pratitelji su imali samo riječi hvale, a njezina je fotografija prikupila više od 34 tisuće lajkova. 

Pogledali smo što se još krije u Zari i pronašli komade za koje ne treba čekati zimsko sniženje jer su već sada na super popustu!

FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 139,90 kn FOTO: Zara 129,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn

Studentica medicine nosi najpopularnije čizme sezone o kojima je mišljenje podijeljeno, a stvarno joj dobro pristaju!
Napravite božićni kuglof po receptu Domaćice Sanje, omiljene domaće gastro blogerice
Torta je uvijek dobra ideja: Napravite je po receptu koji ne iziskuje puno vremena, a razveselit će sve
Dama od koje svi možemo učiti o modi: 'Ne pratim trendove i jako sam ponosna na svoje godine, 75!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".