Kolinda za susret s Vučićem odjenula kaput domaćeg dizajna s porukom - hrabrost!

Nije modno riskirala, već odabrala crno od glave do pete, ali i uključila jedan hit detalj
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar-Kitarović primila je u službeni posjet Aleksandra Vučića. Za ceremoniju svečanog dočeka predsjednika Republike Srbije, predsjednica je odabrala crno od glave do pete, a u svoju je kombinaciju ubacila jedan odličan komad. 

Riječ je o kaputu na dvostruko kopčanje koji ima zlatne gumbe, ali i zanimljiv detalj - slova glagoljice na rubovima rukava, a potpisuje ga domaći brend Etno Butik Mara, a dizajneri su nam otkrili što znači natpis na rukavima:

Riječ je o vunenom kaputu. Ovog je puta željela nešto malo više trendi, a natpis izvezen zlatnim koncem znači - hrabrost. Ovo nije prva zajednička suradnja. Prošli smo put, naime, mi birali kombinaciju i natpis (ljubav), a ovog je puta izbor bio potpuno njezin!

Kaput je odlično pristajao njezinoj figuri, a ispod njega nosila je klasičan sako ukrašen trendi detaljem - volumioznim zvonastim rukavima koji su veliki hit već nekoliko sezona.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".