Kolinda se sinoć pojavila u haljini koju je već nosila: Kakvu poruku šalje 'recikliranje' outfita?

Sinoć se Kolinda Grabar Kitarović u svom izbornom stožeru pojavila u sivo bijeloj haljini koju je nosila i ovog ljeta
Vidi originalni članak

Odlučila se "reciklirati" look u kojem se pojavila i na prošlom Večernjakovom rođendanu ovog ljeta. Predsjednica je nosila sivo bijelu haljinu brenda TRUE designed by Dalibor Betti. 

- U posljednje vrijeme recikliranje outfita kod predsjednice očito postaje tradicija, što je za pohvalu jer danas je taj ekološki aspekt odnosa prema odijevanju izuzetno bitan. Svijet se sve više okreće prema održivom razvoju te je ponavljanje modnih kombinacija itekako dobar dio imagea - kaže nam modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor. 
Iako je haljina jednostavna i retro stila s naglašenim strukom te je idealna za dnevne obaveze, sinoćnja prilika bila je idealna za odjevnu kombinaciju u boji, kako bi se figura istaknula i poslala snažniju poruku, dodaje.

- Naime, siva je simbol neutralnosti i neemocionalnosti, a govori predsjednice sve su samo ne neutralni i bez emocija. Stoga, crvena, elegantna boja lososa ili jedan od tonova s tople strane kolorističkog spektra bio bi bolji izbor, idealan za isticanje želje i gladi za pobjedom - zaključuje. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".