Kolinda napravila egzotičan i škakljiv modni izbor, no s kombinacijom je pogodila

Zamolili smo modnu savjetnicu da prokomentira odjevnu kombinaciju predsjednice RH
Vidi originalni članak

U hotelu Sheraton održana je konferencija veleposlanika i generalnih konzula Republike Hrvatske. Događanju je prisustvovala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je za ovu prigodu odabrala neočekivanu boju. Zamolili smo urednicu i modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira ovaj modni odabir:

Roza zna biti škakljiva, no u ovom slučaju nijansa odgovara tonu kože i kose. Naime, riječ je o jednoj osvježavajućoj nijansi koja minimalističkoj kombinaciji crnih hlača i majice s tamnom podlogom daje toliko potrebnu stilsku energiju, a opet sve skupa izgleda poslovno i umjereno.

Predsjednica je dodala i cvjetni uzorak, a Prpić Znaor kaže kako je on dovoljno diskretan te se može nositi na više načina. Također, tvrdi kako bi, osim sakoa ove egzotične nijanse, ovdje pasala i jaknica u pastelnoj lila varijanti, a sitan i višebojan motiv na majici otvara vrata za niz zanimljivih kombinacija. 

Modna savjetnica je nadodala kako sako ima dobar i lagano strukirani kroj:

Upravo taj odjevni predmet jedan je od onih koje je zahvalno imati u više boja, praktični su za mijenjanje u hodu, u danu prepunom obaveza! Inače, gornji komadi u ovako jačim nijansama idealni su za gužve, kad se osoba treba istaknuti i biti lakše uočljiva u masi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".