Kolinda Grabar Kitarović zablistala u retro izdanju na Večernjakovom rođendanu

Među brojnim gostima na sinoćnjoj proslavi bila je i predsjednica
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme njen stil je nešto odmjereniji i vjerna je jednostavnim krojevima. Sinoć se u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti pojavila u sivo bijelom izdanju koje potpisuje TRUE designed by Dalibor Betti. 

Predsjednica je istaknula figuru krojem haljine koji stoji gotovo svima. Davno je Diane von Furstenberg otkrila kako su 'wrap' haljine najbolji odabir baš za svaku ženu, bez obzira na oblik tijela, ovo izdanje to potvrđuje. Midi duljina neodoljivo podsjeća na pedesete godine prošlog stoljeća i predsjednici stoji baš dobro. 

Jednostavne salonke, minimalistički detalji i zavezana kosa, odlično su se uklopili u cijeli styling, a moramo reći kako ovaj novi jednostavniji stil Kolindi Grabar Kitarović baš dobro pristaje. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".