Kolinda Grabar Kitarović zablistala u lijepoj haljini i 'it' cipelama s ultravisokom potpeticom

Predsjednica Republike odlikovala vrhovnog zapovjednika Savezničkih snaga za Europu generala zbora Curtisa M. Scaparrottija, a za tu priliku pokazala je i predivan styling
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme predsjednica se može pohvaliti odličnom linijom koju je naglasila pripijenom haljinom s decentnim uzorkom, a malo promijenila i frizuru. Ovaj put kosa je više maknuta s lica i make up je umjereniji. 

Haljina idealne midi duljine, Kolindi Grabar Kitarović stoji kao salivena. Na nogama nosi klasične salonke od brušene kože, ali u jarkplavoj boji. Za oko nam je zapela i visina potpetice koja nije nikako malena. Ovakve cipele doživjele su svoj veliki povratak, a s obzirom na to da je proljeće, dolaze u svim bojama i odlično upotpunjavaju svaki styling!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".