Kolinda Grabar-Kitarović neutralni stajling dovršila torbicom od 3000 eura koju je gurnula - ispod stolca

Pažnju je privukla skupocjenom dizajnerskom torbicom koju je u jednom trenutku gurnula - ispod stolca.
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je bila na konferenciji 'Djeca u sportu - šampioni u životu' u organizaciji Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatskog judo saveza. No, pažnju je privukla skupocjenom dizajnerskom torbicom koju je u jednom trenutku gurnla - ispod stolca.

Kolinda je za ovu prigodu odabrala crne hlače širih nogavica koje je iskombinirala uz bijelu bluzu sa svjetlosmeđim motivima i sako smeđe boje. Stajling je dovršila crnim štiklama te dizajnerskom torbicom s potpisom brenda Louis Vuitton. Riječ je o Dauphine Mini modelu iz kolekcije iz 2019., a cijena joj je 3000 eura, kako stoji na službenim stranicama brenda.

U galeriji smo izdvojili najbolja izdanja Kolinde Grabar-Kitarović tijekom godina:

FOTO: Slavko Midzor/ PIXSELL U svijetloplavoj haljini sa zanimljivim wrap detaljem te brošom i salonkama u istoj boji. FOTO: Marko Prpić/Pixsell Kolinda je blistala u haljini kraljevsko plave nijanse, njezinoj daleko omiljenoj boji koju redovito bira za posebna i važna događanja. FOTO: Twitter Za susret s bivšim predsjednikom SAD-a, Donaldom Trumpom, u tamnoplavoj haljini sa zlatnim dezenom i nude salonkama. FOTO: Goran Stanzl/Pixsell Maslinasta haljina u kombinaciji s efektnim salonkama FOTO: Abaca/Pixsell Haljina kraljevsko plave boje i crna torbica modne kuće Fendi FOTO: Igor Kralj/Pixsell U narodnoj nošnji za Svjetsko prvenstvo na utakmici između Hrvatske i Kanade FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL Odabrala je maslinastu haljinu s naglašenim strukom, ovratnikom i detaljem lišća na rukavima. Haljinu je uparila uz elegantne salonke. FOTO: Željko Lukunić/Pixsell Nude haljina s detaljem broša oko vrata te remenom koji ističe struk. Dodala je klasične nude salonke.

 

Met Gala jedan je od modno najprestižnijih događaja: Donosimo 25 najboljih izgleda tijekom godina
Zendaya ponovno pokazala modnu odvažnost: Zablistala u haljini staroj gotovo 100 godina!
Glumica i voditeljica Iva Šulentić nekad i sada: Evo kako se stilski mijenjala tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".