Kolinda Grabar-Kitarović ima zavidnu kolekciju dizajnerskih torbi, a na jedno mjesto izdvojili smo najbolje modele

FOTO: Josip Regović/Pixsell U prosincu 2021. prošetala je zagrebačkim adventom u crnoj kombinaciji koju je dovršila smeđo-crnom Coach torbicom čija se cijena kreće oko 640 eura. FOTO: Miroslav Lelas/Pixsell Među okupljenima na svečanosti otvorenja Pelješkog mosta bila je i Kolinda Grabar-Kitarović koja je za ovu prigodu odabrala ljubičasti kombinezon i bež torbu. je o popularnom modelu koji je posljednjih nekoliko godina veliki hit među trendsetericama, a potpisuje ga luksuzni talijanski brend Bottega Veneta. FOTO: Net A Porter Inače, cijena dizajnerske Bottega Veneta torbe, modela Cassette, kreće se od 2810 pa do 3120 eura, koliko takve torbe koštaju na web shopu Net a Porter. Ističe se pletenim dizajnom, dugačkim remenom i prepoznatljivim detaljem trokuta u zlatnoj boji. FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell Na špici je u prosincu nosila kožni baloner kanadskog brenda Mackage čija je cijena 1890 eura, a styling je dopunila još jednom torbom s potpisom Louis Vuittona, modelom Dauphine MM, čija je cijena 3300 eura. FOTO: Instagram @kolinda_gk Na putovanju u Maroku pozirala he u efektnim cipelama na petu Salvatorea Ferragama s trendi zakovicama i mašnom, čija je cijena oko 880 eura, i torbicom Twist MM Louis Vuittona, čija je cijena vrtoglavih 3700 eura. FOTO: Abaca/Pixsell Efektnu haljinu brenda Edeline Lee s detaljem plašta nosila je u kombinaciji s baršunastom torbom modne kuće Fendi, koja se ne može više naći u prodaji, no rabljena se može nabaviti za oko 1200 eura. FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Kolinda je odabrala crne hlače širih nogavica koje je iskombinirala uz bijelu bluzu sa svjetlosmeđim motivima i sako smeđe boje. Stajling je dovršila crnim štiklama te dizajnerskom torbicom s potpisom brenda Louis Vuitton. FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Riječ je o Dauphine Mini modelu iz kolekcije iz 2019., a cijena joj je 3000 eura, kako stoji na službenim stranicama brenda. FOTO: Matija Habljak/Pixsell Louis Vuitton.torba imena "Coussin PM Bag", a njezina cijena na stranici brenda Louis Vuitton iznosi 3,350.00 funti, odnosno preračunato – 4,022.24 eura. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Crno odijelo kombinirala je uz mini Gucci torbicu čija se cijena kreće oko 1100 eura.
Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica Hrvatske, poznata je po svom besprijekornom stilu i ljubavi prema luksuznim dizajnerskim torbama.
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".