Kolinda Grabar Kitarović i supruga gradonačelnika Splita modno briljirale u chic haljinama

Slavlje povodom blagdana svetog Dujma započelo je procesijom i misom na splitskoj rivi, a sudjelovala je i predsjednica
Vidi originalni članak

I ovaj put Kolinda Grabar Kitarović izabrala je jednostavno izdanje. Svijetlosmeđa haljina s crnom pasicom oko struka predsjednici stoji kao salivena, a u cijelo minimalistično izdanje dobro se uklopila i niska punđa koja je njena omiljena frizura iako smo je u posljednje vrijeme često viđali s raspuštenom frizurom i blagim valovima u kosi. Jednostavne crne salonke odlično pristaju uz haljinu.

Potpuna suprotnost bila je supruga Andre Krstulovića Opare, gradonačelnika Splita, Daniela Marasović Krstulović. Ona nosi cvjetnu haljinu, a s tim motivom nema greške u proljeće, a i lijepo vrijeme im ide u prilog. Lijepu je haljinu gospođa Marasović Krstulović uparila s nude štiklama i to je pun pogodak. 

Predsjednica u posljednje vrijeme ne griješi s modnim odabirima: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".