Kolinda Grabar-Kitarović blista u Maroku, a mi smo se prisjetili njezinih najboljih stajlinga

Bivša predsjednica republike poznata je po svom business stilu, ali ponekad bira i slobodniji, hrabriji način odijevanja
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar-Kitarović tri tjedna provela je u Maroku, državi u sjeverozapadnoj Africi. Na svom Instagramu objavila je nekoliko fotografija s putovanja, a mnoge je posebno oduševila odjevna kombinacija koju je nosila na jednoj od fotografija.

Riječ je o maksi haljini ružičaste boje s bijelim šarama. Lepršava kreacija talijanske modne kuće Valentino ima duge rukave i decentan V izrez, a dolazi s dodatkom u stilu šala. Uz dugačku haljinu širokog kroja stavila je ružičasti remen s prepoznatljivim metalnim logom kuće Valentino, koji je naglasio njezin struk.

Kosu je lagano uvila u valove te ju ostavila raspuštenom, dok je nosila nude ruž i smokey eye šminku na očima.

Bivša predsjednica republike poznata je po svom business stilu, a naša poznata modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor prisjetila se njezinih kombinacija tijekom godina te otkrila kakav stajling najviše bira.

– Nešto ženstveniji detalji poput mašne na ovratniku te klasične majice s motivom novost su u načinu odijevanja nakon što je napustila vodeću političku ulogu. Vidimo razne bluze s ovratnikom u formi trake koja se veže, što je revival osamdesetih – u to vrijeme su žene na visokim pozicijama u korporacijama nosile upravo taj modni element. Ponekad bira i obične majice na sako, ali i točkasti motiv, sve je to dokaz blage sklonosti ležernijem stilu – rekla je Dubravka. 

No, i dalje su odijela i kostimi top odabir za svakodnevne protokolarne uloge i gostovanja na raznim simpozijima te slično, koje imaju svoj dress code. Bivša predsjednica to poštuje, zna kako se nositi s time, kaže modna savjetnica.

– Od cipela bira klasične salonke, koje smo viđali i prije. Ovaj tip cipele super je odabir, klasika je uvijek najtraženija kad je riječ o poslovnom odijevanju. Ponekad bira boje i to jarke, čime dodatno privlači pažnju te opet sugerira nešto slobodniji, hrabriji način odijevanja – otkrila je. 

U galeriji pogledajte najbolje odjevne kombinacije Kolinde Grabar-Kitarović:

FOTO: Slavko Midzor/ PIXSELL U svijetloplavoj haljini sa zanimljivim wrap detaljem te brošom i salonkama u istoj boji. FOTO: Marko Prpić/Pixsell Kolinda je blistala u haljini kraljevsko plave nijanse, njezinoj daleko omiljenoj boji koju redovito bira za posebna i važna događanja. FOTO: Twitter Za susret s bivšim predsjednikom SAD-a, Donaldom Trumpom, u tamnoplavoj haljini sa zlatnim dezenom i nude salonkama. FOTO: Goran Stanzl/Pixsell Maslinasta haljina u kombinaciji s efektnim salonkama FOTO: Abaca/Pixsell Haljina kraljevsko plave boje i crna torbica modne kuće Fendi FOTO: Igor Kralj/Pixsell U narodnoj nošnji za Svjetsko prvenstvo na utakmici između Hrvatske i Kanade FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL Odabrala je maslinastu haljinu s naglašenim strukom, ovratnikom i detaljem lišća na rukavima. Haljinu je uparila uz elegantne salonke. FOTO: Željko Lukunić/Pixsell Nude haljina s detaljem broša oko vrata te remenom koji ističe struk. Dodala je klasične nude salonke.

Kate Middleton i kralj Charles pušteni su iz bolnice nakon operacija, evo kada se očekuje povratak dužnostima
Docentica Cecilija Rotim: I danas priskočim i pacijentima izvadim krv, velika je satisfakcija pomagati ljudima
Njezin bi outfit razvedrio i najtmurniji dan: 'Nošenje živih boja kada je hladno čini me sretnom!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".