Koliko su samo divne: Mama i kćer u cool izdanjima bile su prave zvijezde zagrebačke špice

Goran Čižmešija fotkao je dvije ljepotice koje su zaslužile same pohvale za svoj stil
Vidi originalni članak

Najdražim prizorima sa zagrebačke špice definitivno pripadaju one mama i kćeri, a jedan takav predivan trenutak ulovio je naš Goran Čiižmešija. Slobodno možemo reći kako su ove dvije ljepotice bile prave zvijezde na zagrebačkog Trgu bana Jelačića.

Jedna je dama odabrala jedan od naših omiljenih zimskih spojeva - trenirku s kapuljačom spojila je uz kaput odlične smaragdno-zelene boje te dokazala kako sportski i elegantniji komadi mogu odlično zajedno funkcionirati. Look je upotpunila kožnim hlačama i gležnjačama, a sve zaokružila upečatljivom tirkiznom torbom i šiltericom. Druga je dama spremno pozirala u ružičastoj jakni, cool trapericama te tenisicama kakve vole i "veće" fashionistice. Curke, baš ste za čistu peticu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".