Koliko su neodoljivi? Mama s klincima definitivno je najljepši prizor koji ćete danas vidjeti, a imaju i super priču!

Goran Čižmešija fotkao je Luciju, Pabla i Fabijana koji su nas odmah oduševili svojom pozitivom
Vidi originalni članak

Lucija Hranjec Seifert profesorica je povijesti, a ona sa sinovima ispred foto-objektiva našeg Gorana Čižmešije prizor je koji će vam definitivno uljepšati ovaj dan! Šestogodišnji Fabijan i četverogodišnji Pablo stvarno su prave zvijezde i nimalo nemaju tremu pred kamerama, a osim što imaju super stil (ipak si sami biraju outfite!), tu su i zavidne vještine. Lucija je rekla: 

- Nosim second hand kaput, majicu Zara, suknju Pull&Bear, a cipele su Guliver. Crvena mi je jedna od najdražih boja koju nosim da razbijem crnu koju najčešće nosim. 

Dečki su naslijedili jakne, a kape su kupili na Cipru. Sami biraju što će nositi, a vole kombinaciju traperica i kožne jakne.

- Ne znam kako su skužili da je to cool, a ove kape vojničkog stila su odabrali sami. A moraju se pohvaliti i da mogu napraviti špagu, kaže Lucija. 

Fabijanov omiljeni junak je Spiderman, a još je dodao:

- Postoji još crni i bijeli Spiderman. Volim nositi nogometni dres od Modrića, on mi je omiljeni igrač. On je najbolji, dobio je Zlatnu loptu!

S druge strane, Pablov omiljen junak je Batman jer on nosi crnu jaknu, crne hlače i crne cipele, baš kao i Pablo. Kaže:

- Volio bih biti Batman kad odrastem, žeim imati auto, brod i avion kakve on ima. Imam dvije narančaste trenirke, to paše uz Spidermana, a Batman se može transformirati u Spidermana pa volim i njega. 

Njegov omiljeni igrač je Rakitić pa voli nositi i njegov dres!  Uživajte u njihovim vratolomijama jer su već sad prave zvijezde, i to ne samo street stylea!  

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte što su osnovnoškolke rekle o tome zašto je teško, ali lijepo biti žena i što bi poručile djevojčicama svoje generacije:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".