Koliko si cool od 1 do LeBron James? Pa njemu kratke hlače na odijelo i različite čarape stoje savršeno!

I još kožna lakirana torba... Pa,košarkaš zna kako ukrasti pozornost
Vidi originalni članak

Ne zavirujemo često na košarkaške terene, no jedan je frajer definitivno zaslužio da i to napravimo, a i potaknut nas da to radimo češće jer su očito pravi izvor cool modnih kombinacija.

Naime, LeBron James stigao je na finale doigravanja NBA lige u odjevnoj kombinaciji koju rijetko koji frajer može isfurati! U teoriji ne zvuči baš sjajno, ali u praksi izgleda nekako - izvrsno, a vjerujemo da nešto ima i u njegovom samouvjerenom držanju. Dakle, košarkaš Clevelanda bermude je kombinirao uz sako, bijelu košulju i tamnosivu kravatu, a posebnu pozornost ukrao je donji dio njegovov outfita - osim bermuda koje postavljaju sto upitnika iznad naše glave, isfurao je gležnjače i različite čarape! Kao da to sve nije bilo dovoljno, dodao je i lakiranu kožnu torbu te sunčane naočale, ali i još malo glomaznog prstenja jer "manje je više" za njega definitivno ne vrijedi!

Pa, ako se i ne slažete s njegovim modnim izborom, morate priznati da svakako zna kako ukrasti show!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".