Koliko se cipele i torbice nadopunjuju i daju završni ton kombinaciji?

Ova dva modna dodatka imaju moć osvježiti svaki styling!
Vidi originalni članak

Prošlo je vrijeme kad su cipele i torbice morali biti potpuno usklađeni bojama i materijalima i nalazimo se u modnoj eri u kojoj je sve dopušteno!

Što to znači? Pa, prije svega, nitko vas neće krivo gledati ako uz crvene cipele ne nosite crvenu torbu, već možete napraviti dobar color blocking i odabrati model u, primjerice, žutoj ili zelenoj boji! Takvi su spojevi osobito poželjni u jednostavnim i monokromatskim kombinacijama, odnosno onih dana kad je crno od glave do pete prvi odabir. Dobre cipele imaju moć osvježiti baš svaku odjevnu kombinaciju, dok će neobična i razigrana torbica biti točka na "i" u outfitu. 

Ukoliko se radi o svečanijim prilikama kad prigoda zahtijeva određen dress code, najbolji su izbor manje torbice u "nebojama", poput bijele, sive ili crne. Takvi se modeli izvrsno uklapaju uz klasične salonke koje su must have u svakom ženskom ormaru. 

Sadržaj omogućio: CCC Shoes&Bags 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".