Kolekcije koje želimo

Zanimljive kolekcije koje bi voljeli vidjeti u svom ormaru...
Vidi originalni članak

Modna kuća Chloé predstavila je kampanju koja zove na ljeto i odmor s haljinama i tunikama u prvom planu. Inspirirana je sedamdesetim godinama prošlog stoljeća i romantičnim, dugim, toplim ljetnim noćima.

Iz sezone u sezonu mladi dizajner Anthony Avangard svoje kolekcije prikazuje na Cro A Porteru te gradi prepoznatljivi modni rukopis s elementima futurizma, ulične umjetnosti i retro kulture. Nova muška kolekcija inspirirana je Bongom – likom iz stare domaće serije za djecu Smogovci, a lookbook potpisuje fotograf Dario Gilja.

Very Rare izdaje zanimljivu kampanju za svoju novu kolekciju “Some Girls Wander by Mistake”. Kolekcija se bazira na redizajnu starih odjevnih predmeta kojima je Sven Harambašić dao novi život špricanjem bojom, crtanjem, ušicima i ispisivanjem tekstova. Parke, bomber i traper jakne, kao i neizbježan T-shirt s logom, fluidno pričaju priču inspiriranu stripom “Sandman”, što smo vidjeli na  prezentaciji kolekcije u zagrebačkoj galeriji “Greta”.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".