Kolekcija Jaipur u izradi Marca Bicega

Talijanski brand nakita Marco Bicego predstavlja profinjenu bezvremensku kolekciju Jaipur
Vidi originalni članak

Kolekcija Jaipur veliča drago kamenje ugrađeno u blistavo 18-karatno zlato. Svaki dragulj nosi u sebi unutarnju tajnu i otkriva se tek oku stručnjaka. Prirodnog, ali ipak suvremenog izražaja, Marco Bicego otkriva dubinu boje unutar svakog kamena i usavršava njegov dizajn kojim se oslobađa najčišća ljepota.

Marco Bicego u svakom pojedinom komadu spaja raznobojne nijanse dragog kamenja i zavodljivu toplinu ručno graviranog žutog zlata. Svaki dragi kamen vješto je ručno ugrađen u 18-karatno žuto zlato, stvarajući besprijekoran kontrast između tame i svjetla, hladnog i toplog. Svaki dragulj oblikovan je briljantnim rezom u obojenu prizmu dok je površina elemenata od zlata potpisana bulino tehnikom Marca Bicega.

Kolekcija se sastoji od narukvica, ogrlica i naušnica različitih duljina i stilova. Svilenkasti dojam satenske završne obrade i organski monokromatski efekti dragog kamenja daju kolekciji originalan i moderan izgled. Uz novi Jaipur London Topaz svaka žena može stvoriti svoj vlastiti Marco Bicego stil.

Stoga,  zaputite se u Draguljarnicu Malalan - Cesarčevu 6-8 i uvjerite se i sami u čaroliju nakita iz radionice Marca Bicega..

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".