Kolekcija domaćeg brenda JET LAG prezentirana kroz plesni pokret: Noviteti su idealan izbor za vruće ljetne izlaske

Kao kulisa za snimanje poslužila je zlatnim zrakama okupana rovinjska plaža tik pred zalazak sunca.
Vidi originalni članak

Hrvatski modni brend JET LAG dizajnerice Jasmine Arnautović predstavlja kampanju za ljetnu kolekciju Texas 2022. Dizajnerica, prepoznatljiva po svojoj street style estetici, inspiraciju je pronašla na svjetskim destinacijama, no aktualnu je kolekciju snimila u Rovinju, za vrijeme salsa festivala. 

Festival je okupio zaljubljenike u ples iz cijelog svijeta, među kojima su bili i modeli iz kampanje. Kroz plesni su pokret prezentirali atraktivne komade odjeće od čipke, svile, neoprena i jeansa, kao idealan izbor za vruće ljetne izlaske. 

Osječanka Ana Laura Kapetanović hrvatski je top model sa trenutnom bazom u Londonu. Karijeru je započela na samom vrhu u Parizu, kao višegodišnja muza dizajnera Albera Elbaza za modnu kuću Lanvin, za koju je bila ekskluzivni model i snimila nekoliko kampanja. Krasila je editorijale svjetskih izdanja magazina Vogue, Harper’s Bazzar, L’Officiel, Numero… 

Plesni partner u kampanji je Vanja Dušić, plesač u osječkom HNK i instruktor latino plesova. Kao kulisa za snimanje poslužila je zlatnim zrakama okupana rovinjska plaža tik pred zalazak sunca.

Strastvene fotografije uz glazbenu podlogu salsa ritmova snimio je poznati fotograf Goran Čižmešija. Kolekcija JET LAG Jasmine Arnautović dostupna je između ostalog u rovinjskom concept dućanu Moncalvo 13.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".