Koju modernu žensku obuću za zimu odabrati ove sezone?

Zima i hladno vrijeme već su zakucali na vrata i krajnje je vrijeme da potražimo odgovarajuću obuću u kojoj će nam biti toplo, ali u kojoj ćemo izgledati dobro i moderno. Koji tu to modni noviteti i kako ih uskladiti s ostatkom stajlinga, čitajte u nastavku.
Vidi originalni članak

Iako bi nas se većina najradije zavukla u krevet i čekala da zima prođe, to nije realna mogućnost. Ako se pripremimo na odgovarajući način, i zima može biti lijepa i ugodna, a mi možemo biti modno usklađeni. Davno su naše bake još govorile da čizma glavu čuva, ali kako odabrati odgovarajuće ženske zimske čizme, koje će nam osim topline osigurati i odličan izgled?

Koji su modni zimski trendovi?

Ultimativni zimski modni hit su definitivno ženske zimske čizme. Osim što će vam omogućiti toplinu cijelo vrijeme nošenja, izgledat ćete moderno i šik, bez obzira na vremenske (ne)prilike. Ženske zimske čizme dostupne su u mnoštvu različitih modela i boja, zahvaljujući čemu svatko može vrlo lako pronaći idealan model za sebe.

Naravno, uz čizme odlično se kombiniraju kaputi i jakne, ali i raznovrsni šalovi, kape i šeširi te neizostavne rukavice. To što je hladno nikako vas ne sprječava da se ne uredite.

Visoke ili niske čizme?

Ženske zimske čizme dostupne su u različitim visinama, preko visine gležnja, do koljena, ali i preko koljena. Više je modele vrlo jednostavno kombinirati uz haljine i suknje, zahvaljujući čemu je lako postići elegantan izgled. Hoćete li se odlučiti za ravne modele ili pak one na visoku petu, izbor je na vama; a ako niste sigurni, razmislite o tome gdje ih planirate nositi i koliko dugo. Ako tražite ženske zimske čizme koje ćete nositi cijeli dan i u kojima ćete puno hodati, tada je možda bolji izbor ravni model, a ako tražite čizme za posebne prilike, tada su definitivno bolja mogućnost modeli na visoku petu.

U slučaju da ste pak ljubiteljica hlača, tada su malo niži modeli čizama ipak bolji izbor za vas. O tome hoćete li ih nositi ispod hlača ili preko njih, odlučujete vi, naravno, ovisno o modelu hlača, ali s obzirom na to da skinny traperice još uvijek ne silaze s modnog trona, vrlo je lako nositi hlače u čizmama.

Gdje potražiti ženske zimske čizme?

Ako niste fan hodanja po dućanima za ružnog vremena, tada pogledajte koje su dostupne odgovarajuće ženske zimske čizme. Velik izbor modela u raznim bojama, od klasične crne i smeđe do svijetlih nijansi, ali i vatrene crvene, uvelike će olakšati svakome da donese odličnu modnu odluku. Tražite li pak modele do koljena, tada pogledajte koje su sve dostupne ženske čizme do koljena na ecipele.hr. Modeli od glatke ili brušene kože, klasični ili moderni, s ukrasima ili sasvim jednostavni, svi su dostupni vama na izbor.

Kako voditi brigu o čizmama?

Budući da su zimi vrlo često pločnici mokri, bljuzgavi ili pak puni blata i prljavštine, o zimskoj je obući potrebno voditi više brige nego o drugim vrstama obuće. Zaštitite prije svakog nošenja svoje ženske zimske čizme odgovarajućim sprejevima, ovisno o materijalu od kojeg su napravljene, i zahvaljujući tome ćete moći dugo vremena uživati u njima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".