Kojih pet stvari nikad ne biste trebali odjenuti na vjenčanje?

"Zabrana" danas ima manje nego ikad, no nekih bi se pravila ipak trebali držati...
Vidi originalni članak

 

Bijela haljina

via GIPHY

Mislimo da nije potrebno više naglašavati zašto bijele haljine nisu dobar izbor! Ipak, i dalje se nađu dame koje uporno krše ovo modno pravilo. Također, dodali bi kako u taj "spektar" ulaze i sve one izrazito nježne nijanse roze i bež. 

Previše crnog

via GIPHY

Ne, ne kažemo da ne možete odjenuti crnu haljinu na svadbu, već želimo skrenuti pozornost na to da pritom ne izgledate kao da ste krenule na sprovod. Malu crnu haljinu razbijte zanimljivim detaljima poput sandala u upečatljvoj boji ili torbice sa zanimljivim uzorkom!

Neudobne cipele

via GIPHY

Znamo da su nove cipele koje su vam prije nekoliko dana stigle na kućnu adresu jednostavno savršene, ali da ste znale kako su samo neudobne, vjerojatno ih nikad ne biste naručile. To bi trebao biti dovoljan znak da ih ostavite u ormariću za cipele i obujete neke provjerene kako ne biste bile sputane cijelu večer. 

(Pre)duboki dekolte

via GIPHY

Svi će vam zasgiruno reći da izgledate sjajno, međutim, duboki izrez na haljini ili bluzi ipak ostavite za neke druge prigode. Ne kažemo da se trebate zakopčati do vrata, već da umjesto "otvorenijeg" izreza odaberete neki decentniji jer ćete se i vi same osjećati sigurnije i slobodnije cijelu večer. 

Neudobna odjeća

via GIPHY

Pritom ne mislimo samo na odjeću koja vam smeta pri nošenju, nego na sve one odjevne kombinacije koje jednostavno nisu "vi". I najljepša haljina izgledat će loše ako vi u njoj izgledate nezadovoljno! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".