Koji seksi kostim za Noć vještica odabrati prema horoskopskom znaku?

Ako još niste pronašle što biste nosile, donosimo nekoliko smjernica!
Vidi originalni članak

Noć vještica je za desetak dana, a zadnji je čas da počnete planirate koji ćete kostim isfurati na neki ludi tulum ili u izlazak. Možda vam pritom pomogne i vaš horoskopski znak, ili vam barem olakša odluku!

Ovan

Vi ste snažni, hrabri i neovisni, baš poput Wonder Woman pa zašto to ne biste pokazali i odabirom kostima za ovu ludu noć?

Bik

Možda jeste tvrdoglavi, ali ste također i odlučni poput Jona Snowa, a plus je što će vas ovaj plašt definitivno grijati! 

Blizanci

S obzirom na to da je neodlučnost vaša glavna karakteristika, odaberite kostim s kojim nećete imati briga: ovaj predstavlja i pticu i plesačicu istovremeno pa ste riješili sve svoje muke jer ne morate birati! 

Rak

Budući da ste tip osobe koja bi radije ostala doma, nego išla na tulum, odaberite kostim koji je udoban poput pidžame, a kasnije ga pretvorite u jednu! 

Lav

Vi ste šefica baš poput Daenerys Targaryen, pokažite to! 

Djevica

Pouzdane djevice najbolje se osjećaju kad pomažu drugima pa zašto se ne biste prerušile i vatrogaskinju? 

Vaga

Graciozne ste i uravnotežene, baš poput mitskih sirena, stoga trk u potragu za repom! 

Škorpion

Dinosauri su žestoki i strastveni, baš poput škorpiona pa nema mnogo dvojbe oko kostima! 

Strijelac

Žestoke pripadnice ovog horoskopskog znaka najbolje će se osjećati poput Lare Croft, a ovo im je izlika da nose ekstenzije - neka budu dio vašeg dugačkog repa ispletenog u pletenicu! 

Jarac

Jarci su ambiciozni, odgovorni i strpljivi, baš poput medicinskih sestara... Kome treba izmjeriti puls?

Vodenjak

Vi ste umjetnički, vizionarski i neovisan tip pa neka vaš kostim isto to govori! 

Riba

Ribe su osjetljive i romantične, baš poput Disneyevih princeza. Sve što trebate za upotupunjavanje ovog looka su šumska stvorenja koja će vas pratiti! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".