Koji odjevni komadi pristaju svakoj figuri?

Postoje neki klasici koje svaka dama treba imati u ormaru
Vidi originalni članak

Često se zateknemo u situaciji u kojoj bismo rado neštio odjenule, međutim nismo sigurne odgovara li našoj figuri. Međutim, kako ne biste razbijale glavu, donosimo vam tri odjevna komada za koje možete biti sigurne da će vam stajati odlično! 

Prugasta košulja

Nosiva je u poslovnim situacijama, za izlazak ili ručak s prijateljicama. Prugasta plavo-bijela košulja odličan je izbor, no uvijek birajte one s okomitim prugama jer će jedino one produžiti vašu figuru! 

Haljina na preklop

O ovakvim modelima haljina već smo pisali, a idealan je jer će prekriti eventualne nedostatke, a istovremeno naglasiti adute. Ako niste tip za haljine, razmislite o kombinezonu ili košulji na preklop! 

Nude štikle

Prigodne su svakom godišnjem dobu, izdužuju noge, čine nas višima... treba li još ijedan razlog zašto nositi štikle u bež boji? Međutim, ne zaboravite da nisu namijenjene kombiniraju s crnim grilonkama - tad radije odaberite ovakve u crnoj verziji. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".