Koji nas trendovi očekuju ovog ljeta? Otkrili smo u novoj PEPCO ljetnoj kolekciji!

Ljetne kombinacije za cijelu obitelj izdvajaju se nježnim tonovima i prirodnim materijalima koji će biti vaš idealan saveznik protiv vrućine u najtoplijem periodu godine
Vidi originalni članak

Probuđena priroda i sve ugodnije temperature jasan su pokazatelj da je zima iza nas, a upravo su lagani proljetni dani idealan period da se kvalitetno pripremimo za nadolazeće ljetne vrućine. Ključ ugode u ljetnim danima leži u odabiru odjeće od prirodnih vlakana koja je prozračna i ugodna za kožu, a istovremeno dovoljno izdržljiva da ne mijenja oblik te nam pruži zaštitu od sunca.

Zavirili smo u novu ljetnu kolekciju omiljenog obiteljskog brenda PEPCO koji je ove sezone naglasak stavio na kvalitetne materijale i nježne boje koji će biti naši najbolji saveznici u predstojećim vrućim danima. U nastavku izdvajamo hit komade ljetne garderobe za cijelu obitelj, pomno osmišljene da bi svima bilo udobno i dostupne po cijenama koje će vas pozitivno iznenaditi.

Za djecu

Najvažnije pravilo kojim se PEPCO vodio prilikom dizajniranja ljetne kolekcije za djecu jest maksimalno uživanje u zabavi. Kako bi svim mališanima bilo udobno dok se igraju na otvorenom te uživaju u morskim radostima i slobodnom vremenu bez obaveza, ljetne komade obilježavaju prirodni materijali, uz velik izbor modela i uzoraka.

Apsolutni hit neodoljive ljetne linije za djevojčice su bajkoviti volani, puf rukavi i mašne, uz koje će svaka beba i curica izgledati poput prave princeze. Topovi, kratke hlače, majice, haljine i kombinezoni dostupni su u varijantama od laganog lana i viskoze te nježnog i mekanog prirodnog pamuka, što ih čini ugodnima na dodir, uz idealan omjer propuštanja zraka i zaštite od vrućine. Dostupna u bogatom rasponu nježnih pastelnih tonova, ljetna kolekcija za djevojčice izdvaja se i atraktivnim uzorcima koji variraju od omiljenih prugica preko razigranih točkica do nezaobilaznih cvjetnih i geometrijskih oblika.

Za dječake se aktualna PEPCO ljetna kolekcija fokusirala na lagane lanene košulje i udobne kratke hlače, uz naglašenu funkcionalnost kroz brojne džepove. Među atraktivnim dezenima izdvajaju se nezaobilazne ljetne prugice i tropski motivi koji donose dašak egzotičnih morskih destinacija o kojima već sada rado sanjarimo, a pažnju privlače i šarmantne crveno bijele kockice te omiljena sidra. Šarmantni kombinezoni i treger hlače u varijantama bez ili s kratkim rukavima vašim će dječacima omogućiti bezbrižno uživanje u omiljenim aktivnostima na otvorenom, osiguravajući im savršenu prozračnost i pokretljivost.

Za odrasle 

Pripadnice ljepšeg spola u PEPCO ljetnoj kolekciji pronaći će sve one neizostavne favorite najtoplijeg doba godine – lagane prozračne košulje, hlače, suknje i haljine uz visok udio lana i prirodnih vlakana koji garantiraju ugodu na vašoj koži. U PEPCO ljetnoj kolekciji za žene prevladavaju puderasti zemljani tonovi i svijetle nijanse koje će se dobro uklopiti u svakoj prilici, dok će romantični volani savršeno zaokružiti dojam profinjenosti i elegancije. Djevojke i žene svih generacija i ukusa u PEPCO ljetnoj garderobi pronaći će udobne i kvalitetne kombinacije po povoljnim cijenama uz koje će moći neopterećeno uživati u ljetu, bez obzira na vrućine koje nas nesumnjivo očekuju i ove godine.

U PEPCO ljetnoj kolekciji za muškarce ove sezone prevladavaju plave i smeđe nijanse, a hit komadi su lagane prozračne košulje od trapera te pamuka i lana, koje se uz polo majice kao bezvremenske klasike idealno uklapaju u svaku modnu kombinaciju. Kratke hlače dolaze u varijantama s vezanjem u pojasu i praktičnim džepovima, što ih čini pravim izborom za sve prilike kada nam je ključno osjećati se ugodno.

Prirodno je da ljeti prednost dajemo udobnosti, a nova PEPCO ljetna kolekcija potvrđuje da pritom ne moramo odustati niti od dobrog stila. Bogatstvo boja, modernog dizajna i prozračnih materijala poput pamuka, lana i viskoze omogućit će vam da ovu ljetnu sezonu dočekate u prirodnom stilu, uz maksimalnu kvalitetu za cijelu obitelj, savršeno zaokruženu pristupačnim cijenama. Istražite PEPCO ponudu i pronađite svoje favorite.

Sadržaj nastao u suradnji s Pepcom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".