Poznate dame za plažu biraju seksi kupaći kostim koji je postao apsolutni hit!

U njima izgledaju vrlo zanosno!
Vidi originalni članak

Moda za plažu posljednjih nekoliko sezona postala je sve bitnija tema pa odabir idealnog kupaćeg kostima nije nimalo jednostavna stvar. Međutim, ponuda u trgovinama je takva da svatko može pronaći nešto za sebe, a definitivni hit su jednodijelni badići. O njemu smo već pisali kao o modelu kupaćeg kostima koji pristaje jednostavno svima jer sakriva eventualne nedostatke, a na plaži ili bazenu nećete proći nezamijećeno! To vrlo dobro znaju i tri poznate dame, čiji su outfiti za plažu bili inspirani kultnom serijom Baywatch. 

Nives Celzijus nerijetko svoje obožavatelje na Instagramu obraduje zanosnim fotografijama, a moramo priznati kako u ovakvom seksepilnom morskom outfitu izgleda bolje i od Pamele Anderson u hit seriji. 

Andrea Andrassy za svoje uživanje u Grčkoj odlučila se za vatrenu crvenu u kojoj je njezina vitka figura posebno došla do izražaja. 

Ni odmor Maje Šuput na Ibizi nije prošao bez seksi kupaćeg kostima, a ona je dodatno podigla temperaturu pozirajući pokraj bazena. 

Ako i vi želite blistati na plaži i privlačiti poglede, trk u Bershku jer smo pronašli sličan model po odličnoj cijeni, samo 79 kuna!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".