Koje su nas odjevne kombinacije sa špice osvojile proteklog tjedna?

Od klasike do statement komada – što god odabrali ove jeseni, nećete pogriješiti. Samo je jedno pravilo kojeg se treba držati: budite svoji!
Vidi originalni članak

Od klasike do statement komada – što god odabrali ove jeseni, nećete pogriješiti. Samo je jedno pravilo kojeg se treba držati: budite svoji!     

Formula za dobru mušku odjevnu kombinaciju je jednostavna: uske traperice, dobar kožnjak ili bomberica, neizostavne tenisice te, naravno, upečatljive naočale.     

Ako želite osvježiti outfit samo jednim komadom, neka to bude onaj u crvenoj boji! Bez obzira na to je li riječ o jakni, sakou ili gležnjačama, woow efekt je zajamčen!     

Bez obzira na to koliko volimo trendove, klasika je klasika – bež baloner, bijela košulja, crno od glave do pete i koža must have su svakog ormara.     

Cvjetni printevi sinonim su za ljeto, no, ove su dame pokazale da je cvijeće i dio jesenske mode! Eleganciju su nadopunile bajkerskim komadima i efektnim čizmama     

Kad bismo ove jeseni trebali izabrati samo jedan detalj, inspirirali bismo se ovom zgodnom crnkom i odabrali – krzno! Ove je sezone na svemu, od džempera do kaputa     

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".