Koja je vjenčanica vaš favorit? Jednostavnost Helene Matić, čak tri outfita Dine Dragije, netipičan izbor Adriane Ćaleta-Car...

Najviše pozornosti izazvala je vjenčanica Adriane Ćaleta-Car o kojoj se pričalo danima, a potpisuje ju domaća dizajnerica Matija Vuica.
Vidi originalni članak

Ovog vikenda vjenčali su se Helena Matić i Dominik Livaković, a svibanj i lipanj bili su u znaku vjenčanja hrvatskih reprezentativaca. Osim slavlja, u fokus su došle i vjenčanice o kojima se pričalo i dan poslije.

Helena Matić držala se jednostavnosti i klasike s kojom nema greške pa je zablistala o elegantnoj asimetričnoj vjenčanici. Njezin je stil i inače vrlo jednostavan te u odijevanju stavlja naglasak na svevremenske komade, a za vjenčanje je odabrala vjenčanicu koja se, osim korzetiranim gornjim dijelom, isticala i preklopom na donjem dijelu. 

Elegancija se nastavila i u izboru cipela pa se lijepa Helena odlučila za dizajnerski Saeda model luksuznog brenda Jimmy Choo koji se ističe remenčićem s kristalima. Helenina kosa često dolazi u prvi plan pa ništa drugačije nije bilo ni na vjenčanju. Umjesto podignute frizure, koja je čest izbor mladeni, izabrala je lagano isfenirane valove koji su izvrsno pristajali s vjenčanicom "golih" ramena.

Krajem svibnja, vjenčali su se Adriana i Duje Ćaleta-Car, a Adrianina vjenčanica bila je jedna od onih o kojoj se pričalo danima. Diplomirana pravnica za veliki dan izabrala je potpis Matije Vuice i pojavila se u vjenčanici netipičnoj vjenčanici s efektnim detaljima. Kako smo pisali ranije, gornji dio haljine bio je prekriven kristalima, dok je donji dio bio asimetričan, s prednje strane kraći, a sa stražnje duži.

Budući da su joj ramena bila gola, pri ulasku u crkvu na gornji dio haljine dodala je bijeli pojas kako bi pokrila ramena. Ništa manje glamurozne nisu bile ni njezine štikle, pa je tako odabrala model popularnog brenda Mach&Mach. Adriana je odabrala prekrasne satenske štikle, s dvostrukom mašnom, u svijetloplavoj nijansi.

Vrlo zanimljiv detalj bile su i njezine mrežaste najlonke ukrašene cirkonima, no još je zanimljivije da se taj dodatak nalazio na samo jednoj nozi, i to na onoj koja je, zbog asimetričnosti haljine, bila u prvom planu. 

Prije desetak dana u Varaždinu su se vjenčali Dina Dragija i Tin Jedvaj, a mladenka je promijenila čak tri stajlinga. Za samu ceremoniju vjenčanja odabrala je elegantan model koji prati liniju tijela, s čipkastim detaljima. 

Odmah nakon ceremonije, presvukla se u upečatljiv, raskošan model posut šljokicama kojeg potpisuje ukrajinski brend Milla Nova. Svjetlucava se vjenčanica ističe visokim ovratnikom, laganim naborima i prorezom, a Dina ju je kombinirala s vječnim klasikom za vjenčanja, bijelim salonkama. Posljednji je outfit bio onaj s potpisom domaće dizajnerice Kristine Burje. 

Sredinom svibnja, nakon vjenčanja u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu prošlog ožujku, crkveno su se vjenčali Andrej i Mia Kramarić. Uz vjenčanje, održano je i krštenje sinčića Viktora, a Mia je pokazala netipičan izbor. Umjesto vjenčanice, odabrala je komplet sastavljen od širokih hlača na crtu i dugačkog topa s čipkastim detaljima. 

Početkom svibnja u Splitu su se vjenčali Marko Livaja i iris Rajčić koja je za veliki dan izabrala čipkasti model vjenčanice. Raskošna je vjenčanica izgledala jako bajkovito, a isticala se otvorenim leđima koje je prekrivao dugački veo.

 

Stručnjaci objašnjavaju kako prepoznati da je proizvodu istekao rok trajanja: Kod jednog je važno posebno paziti

Tako jednostavna, a prekrasna: Ona je svojom pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici

Vruće hlačice su novi-stari ljetni trend: Pogledajte kako dobro pristaju studentici koja blista u bijelom od glave do pete

Outfiti mame i kćeri prava su definicija ljeta: 'Često razmjenjujemo garderobu, a idemo i zajedno u šoping'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".