Koja je dizajnerska, a koja je kopija? Pronašli smo torbicu koja neodoljivo sliči na popularan model!

Osim minimalnih razlika u izgledu, to je značajna razlika od nekoliko stotina kuna u cijeni!
Vidi originalni članak

U svijetu brze mode teško je ostati originalan, a osobito je teško velikim modnim imenima zadržati jedinstven dizajn s obzirom na to da high street trgovine vrlo brzo pronađu način kako kreairati torbice koje neodoljivo podsjećaju na one dizajnerske, koje su u cjenovnom rangu mnogo više na ljestvici.

Među takve cjenovno pristupačne trgovine spada i Mango koji je ove sezone ponudio nekoliko modela inspiriranih skupocjenim brendovima. Posljednju su inspiraciju pronašli u brendu J.W. Anderson, odnosno njihovoj torbici Scarlet Mini Pearce čija je cijena 975 funti. Torbica dolazi u nekoliko boja, no svakako je najupečatljivija ova u crvenoj boji. Napravljena je od kože te ima metalni lanac u zlatnoj boji, a na njoj se definitivno ističe ring provučen između dva kruga. 

Mango je prepoznao kako je skupocjena torba postala veliki trend među trendsetericama pa je u svoju ponudu uključio torbu napravljenu gotovo na "istu foru". Cijena torbe je 249 kuna, a dolazi u dvije boje - crvenoj i bež, no, za razliku od inspiracije, nije napravljena od kože, već od materijala koji isključivo ima takav efekt! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".