Koja je bolje nosi: Ljepotice su isfurale omražene torbice koje su postale veliki hit

Naš Goran Čižmešija fotkao je dvije dame čije su kombinacije odlična jesenska inspiracija
Vidi originalni članak

Torbice okio struka prvi su bile apsolutno omražen komad, no onda su dizajnerski brendovi počeli izbacivati genijalne modele, pridružile su im se i high street kuće, a ovakvi modeli postali su apsolutne zvijezde street stylea.

To znaju i dvije ljepotice iz Pariza koje je fotkao naš Goran Čižmešija, a mi se ne možemo odlučiti koja nam je kombinacija bolja! Prva dama kombinirala je dizajnersko i pristupačno pa je Zarinu haljinu spojila s Pradinom torbicom, a sve začinila savršenim crvenim sock boots

Druga dama odlučila se za Guccijev model kojim su se inspirirali brojni high street brendovi - izvrsno je poslužio umjesto remena na kariranom sakou (i ove sezone su veliki hit), a ispod je odjenula fantastičnu haljinu od tila. Dozu rokerskog štiha dodala je glomaznim čizmama i time dobila odličnu kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".