Koja dama ima bolji styling? Viktorija Rađa i Lejla Filipović zablistale na otvorenju novog boutique health centra

Odabrale su različite stilove, no obje su plijenile pozornost!
Vidi originalni članak

Jučer je u Zagrebu otvoren Boutique Health centar Zona koji je ključ za život u ravnoteži i zdravlju, a otvorenje nisu propustile brojne poznate osobe među kojima su bile i dvije zgodne dame - Viktorija Rađa i Lejla Filipović.

Ove dvije ljepotice ponovno su se istaknule svojim stylinzima, iako su izabrale potpuno različite stilove. Viktorija Rađa odabrala je asimetričnu suknju koju je kombinirala s efektnom dolčevitom, a sve je zaokružila popularnim Gucci remenom. Bajklerske čizme bile su neočekivan odabir, no ipak su se jako dobro uklopile! 

S druge strane, Lejla se odlučila za potpuno damsku kombinaciju pa je odabrala haljinu točkastog uzorka iz H&M-a, pri čemu je naglasila struk, a klasičan, crno-bijeli odabir boja, začinila je crvenim ružem koji je točka na i svakog outfita!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".