Klompe su se vratile u modu! Luksuzni francuski brend predlaže ih kao must have za proljeće i ljeto

Na Tjednu mode u Parizu, Hermès je odjevne kombinacije za toplu sezonu zaokružio klompama pa se svi pitaju hoće li proljeće i ljeto biti u njihovom znaku
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da je razdoblje "ružne" obuće gotovo, prevarili ste se, barem ako je suditi prema nedavno završenom Tjednu mode u Parizu i novoj kolekciji za proljeće i ljeto 2021. koju je predstavio luskuzni francuski brend Hermès.

Naime, gotovo sve odjevne kombinacije koje smo mogli vidjeti na pisti bile su zaokružene omraženim - klompama! U crnoj, bijeloj, smeđoj ili bež boji, čini se kako u Hermèsu ozbiljno misle da bi ovaj par obuće mogao dominirati gradskim ulicama s prvim toplijim danima iduće godine.

Klompe su kombinirali s mini suknjama, haljinama, kožnim jaknama, kombinezonima, odijelima... Ranije smo ih na modnim pistama mogli vidjeti u kombinaciji s čarapama, kao i klompe s platformom, model koji je rezerviran za one stvarno najodvažnije. 

Hoće li klompe uistinu postati trend, preostaje nam samo pričekati proljeće i vidjeti hoće li ih trendseterice dodati u svoju kolekciju.

Trendseterice poludjele za cipelama popularnog dućana: Koštaju stotinjak kuna, a izgledaju poput dizajnerskih!
Cipele kakve nosi stajliš ekonomistica veliki su trend: Ne sviđaju se svima, no ona zna kako ih isfurati!
Atraktivna brineta nije prošla nezamijećeno u efektnim cipelama visokih potpetica i cvjetnoj mini-haljini
Elegantna dama ukrala pozornost u centru Zagreba: Zablistala u divnoj suknji i popularnom modelu cipela

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".