KLISAB predstavio novu CVIJEĆEPROLJEĆE kampanju idealnu za tople dane

Cvijeće je na odjeći našiveno u bijelom i zlatno-srebrnom materijalu ili oslikano u slobodnim potezima, dok je paleta kolekcije uz crnu u zagasitim sivim, modrim i maslinastim tonova.
Vidi originalni članak

Nije ovo prvi put da dizajneri brenda KLISAB, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, za ishodište kolekcije biraju neki modni kliše, stereotip, ali samo zato da bi ga transponirali do onog što izražava njihovu osobnu estetiku i za KLISAB prepoznatljivu viziju lijepog u modi. Cvijeće za proljeće u aktualnoj sezoni posljednji je takav njihov postupak, iznenađujući upravo zato što je očekivan, kojim nam ovi miljenici domaće publike i kritike još jednom pokazuju zašto KLISAB estetiku osjećamo kao suvremeni dizajn.

Cvijeće je na odjeći našiveno u bijelom i zlatno-srebrnom materijalu ili oslikano u slobodnim potezima, dok je paleta kolekcije uz crnu u zagasitim sivim, modrim i maslinastim tonova. Nastavljaju rad na upcyclingu trapera u kojem se ističe bomberica kreirana od proizvodnih viškova jeansa, a sezonski je osvježena i popularna KLISAB nabrana haljina, sada u sivo-bež nijansi. Kolekcija je stilizirana mammii nakitom kojeg potpisuje Maja Miletić, nastao u suradnji s KLISAB dizajnerima.

U kampanji za proljetnu kolekciju 2024. KLISAB dizajneri osvrnuli su se i na desetu godinu rada brenda. Yvonne, talent iz agencije Munich Models, bila je zaštitno lice prvih KLISAB vizuala, a u novoj sezoni pozira pred objektivom Mateja Jurčevića. Kosu je stilizirala Dorotea Butigan iz Studio Te koristeći Keune Haircosmetics, a MUA je rad Sonje Kvesić za Estée Lauder. Kreativni tim činili su i stilistica Ana Nikačević, asistent fotografa Ivan Idžojtić i asistentica dizajnera Hana Matić. Producent kampanje je Nikola Beban.

Kolekcija je dostupna na webshopu brenda www.klisab.com ili u KLISAB dućanu na zagrebačkoj adresi Obrtnički prolaz 4.

Za sve koji se dvoume pristaju li im šiške: Isprobajte trend za kojeg frizeri kažu da laska svakom obliku lica
Uvijek besprijekorna Ana Radišić u genijalnom proljetnom stajlingu koji ćemo rado prepisati
Modno odvažan optičar vjeran svom stilu tmuran dan razveselio je šarenom kombinacijom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".