Klasika s pomakom: Zgodna studentica savršeno nosi kožni sako uz svevremenske komade

Paula je odabrala smeđi kožni sako koji je kombinirala uz kaput i business hlače.
Vidi originalni članak

Da i kombinacije u smeđim i neutralnim nijansama mogu biti jako chic, potvrdila nam je jedna od gošći naše modne rubrike, Paula Arković. Njezino odlično izdanja uhvatio je naš fotograf Goran Čižmešija, a jedno je od onih koji na gradskim ulicama ne prolazi nezamijećeno. 

- Dok sam se probudila i vidjela da je vani snijeg, odlučila sam se za neutralne zemljane tonove. Osim takvih boja, ponekad nosim i neke žive. Od uzoraka najviše volim nositi zmijske. Obožavam kape i šešire, imam ih puno, s time da prevladavaju šeširi. Više volim elegantnu obuću, iako sam preko tjedna na faksu najčešće u tenisicama - ispričala nam je studentica ekonomije i managementa.

Zgodna dama prošetala je najveći hit zimske sezone – kožu. Odlične smeđe komade kombinirala je uz svevremensku klasiku.

Paula je smeđi kaput kombinirala uz sjajan kožni sako te svjetle hlače i crni džemper. Dodala je efektne i zanimljive čizme na visoku petu sa zmijskom uzorkom. Kombinaciji je dodala i stajliš šešri, kao i mini torbicu.

Mini suknja izgleda odlično uz visoke čizme: 'Volim nositi i jarke boje, ali to smije biti samo jedan komad u kombinaciji'
Ovakve cipele još nismo imali prilike vidjeti na špici, a zbog njih ostatak kombinacije pada u drugi plan
Šljokice su uvijek in: Donosimo najbolje cipele za savršen party stajling

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".