Klasika s pomakom Sanje Musić Milanović: Odabrala odijelo u efektnoj crvenoj za jednu od prigoda u Madridu

I dok je za svečanu večeru odabrala košulju-haljinu, za razgledavanje Kraljevskog kazališta izbor je "pao" na crveno Varteksovo odijelo
Vidi originalni članak

U Madridu traje 32. sastanak na vrhu NATO-a, a među brojnim svjetskim čelnicima koji sudjeluju na summitu je i hrvatski predsjednik Zoran Milanović. U Španjolsku je stigao u društvu supruge Sanje Musić Milanović, a liječnica i prva dama sudjelovala je u brojnim aktivnostima koje je organizirala kraljica Letizia. 

Kralj Felipe i kraljica Letizia domaćini su skupa, a pkraljica je jučer organizirala razgledavanje Kraljevskog kazališta.

Liječnica i prva dama Sanja Musić Milanović za tu je prigodu odabrala klasiku s pomakom. Izabrala je odijelo s Varteksovim potpisom u efektnoj crvenoj nijansi koja je odličan odmak od "tipičnih" boja odijela poput crne, tamnoplave, sive i bež. Sako je klasičnog kroja, nogavice su široke, a ostatak stajlinga bio je bazičan pa je odabrala crne salonke i jednostavan top.

Odijelo je napravljeno od mješavine lana i viskoze, a hlače su opisane kao izuzetno udobne za cjelodnevno nošenje u svim odjevnim kombinacijama, posebno sa crvenim sakoom. Super je vijest što se komplet trenutno nalazi i na sniženju.

Varteksov potpis Musić Milanović nosila je i na svečanoj večeri prije nekoliko dana, kad je odabrala košulju-haljinu u crno-žutoj varijanti. 

– U fokusu stila su joj boje, čak se ne ustručava istaknuti nekom ljubičastom ili jarko ružičastom nijansom, a od motiva bira i onaj životinjski. No, pritom je riječ o klasičnim formama, bez previše detalja ili ukrasa. Tu i tamo bira crnu, no u tom slučaju outfit podiže moćnim nakitom. Od prstenja nosi one statement, uglavnom je to po jedan ukras, drži se pravila 'manje je više'. Očito nosi poslovni stil koji je prisutan u njezinom načinu odijevanja bez obzira na funkciju njezina supruga – prokomentirala je jednom prilikom za Divu modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor, kad se osvrnula na stil Sanje Musić Milanović. 

Odlična izdanja Sanje Musić Milanović pronađite u galeriji:

FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL FOTO: Damir Sencar/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Željko Hladika/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".