Klasika nikad nije izgledala bolje: Odvjetnik sivo odijelo kombinira uz plavu košulju i izgleda genijalno!

Njegov stil odiše samopouzdanjem, zbog čega je upečatljiv na užurbanoj zagrebačkoj špici.
Vidi originalni članak

Sve ljubitelje klasike oduševit će kombinacija Antonia kojeg je na zagrebačkim ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija. S retro i cool sunčanim naočalama kao najboljim dodatkom, modno osviješteni mladić pozirao je u kombinaciji kojoj ne možemo pronaći zamjerku.

- Idem na sastanak. Dress code je prisutan na sastancima i općenito u mom poslu, kravata je obavezna, a obzirom da ne moram biti formalno u crnom, onda kombiniram i boje. Ponekad stavim i življe boje kroz detalje, primjerice kravate. Uzorci i boje su više stvar osobnog stila - ispričao nam je simpatičan odvjetnik.

Mladi odvjetnik oduševio nas je modernim i elegantnim sivim odijelom koje je kombinirao sa smeđim cipelama te plavom košuljom i kravatom. Njegov stil odiše samopouzdanjem, zbog čega je upečatljiv na užurbanoj zagrebačkoj špici.

- Imam nekoliko kariranih odijela, odijelo smaragdne boje, ali najčešće su kravate te koje iskaču. Pazim da mi odijela nisu sjajne teksture. Za „Casual friday“ su dozvoljene traperice i tenisice, čak može biti i majica s nekim printom. To je slučaj samo ako sam u uredu i nemam sastanke. Ukoliko se u toj casual fazi iznenada pojavi neki sastanak, uvijek imam u uredu spremno odijelo. U slobodno vrijeme ne hodam u odijelima, tada često nosim majice s printom i šarenije tenisice - dodao je.

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Nova jesenska modna sezona donosi nam klasiče krojeve koji se spajaju s inspiracijom retro stilova
Maja Šuput, Marko Grubnić i Matija Vuica znaju da zanimljivi detalji nose svaki stajling
Revolucija u borbi protiv hiperpigmentacije hit među svjetskim dermatolozima i poznatim Hrvaticama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".