Klasika koja nikad ne izlazi iz mode: Ako ove jeseni u garderobu uvrstite odijelo poput njegovog, nećete pogriješiti

Besprijekoran od glave do pete, ovaj modno osviješteni gospodin ima modne ideje kojima se možete inspirirati
Vidi originalni članak

Sve ljubitelje klasike oduševit će kombinacija zgodnog muškarca kojeg je na zagrebačkim ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija. S opuštenim smiješkom kao najboljim dodatkom, modno osviješteni gospodin pozirao je u kombinaciji kojoj ne možemo pronaći zamjerku.

Sve što je odjenuo ima status klasika u muškoj garderobi pa je dobra ideja upravo takvim stvarima opskrbiti se i tijekom sniženja. Jednom kad ih kupite, možete biti sigurni kako ćete ih nositi iz sezone u sezonu jer je riječ o vječnim komadima koji odolijevaju prolaznosti trendova. 

Oduševio nas je modernim i elegantnim tamnoplavim odijelom koje je kombinirao sa smeđim cipelama te plavom košuljom i kravatom. Njegov stil odiše samopouzdanjem, zbog čega je upečatljiv na užurbanoj zagrebačkoj špici.

Odabrao je i baloner koji je jednaki hit i u ženskoj i u muškoj garderobi. Ne samo da odlično grije, već izgleda baš cool i chic. Najpopularniji odabir je baloner u bež boji, no preferirate li zemljane nijanse i želite li napraviti mali pomak od klasike, odaberite smeđe nijanse ili tamnoplave!

Tjedan mode u Milanu pun je glamuroznih modnih trenutaka: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde!

FOTO: Abaca/Pixsell Jameela Jamil na Alberta Ferretti reviji FOTO: IPA/Pixsell Shailene Woodley na reviji Fendi FOTO: IPA/Pixsell Normani na Fendi reviji FOTO: Abaca/Pixsell Munroe Bergdorf na Fendi reviji FOTO: Abaca/Pixsell Jade Thirlwall na Fendi reviji FOTO: IPA/Pixsell Raye na Fendi reviji FOTO: IPA/Pixsell Marina Abramović na Fendi reviji FOTO: IPA/Pixsell Hayley Atwell na Fendi reviji FOTO: IPA/Pixsell Jack Harlow na Marni reviji FOTO: IPA/Pixsell Maya Jama na Marni reviji FOTO: Abaca/Pixsell Anna Dello Russo na Alberta Ferretti reviji

20 fotografija s revije Fendi koje dokazuju genijalnost brenda (a čak 11 od njih su torbe)
Izdvojili smo 10 najboljih drogerijskih pudera za zrelu kožu koje možete nabaviti po pristupačnim cijenama
Tjedan mode u Milanu pun je glamuroznih modnih trenutaka: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".