Klasičnu ljetnu kombinaciju osvježila je upečatljivim leopard uzorkom i dobila stajling za čistu peticu

Klasika s pomakom sjajno je rješenje za sve prigode, a naša nova akterica to jako dobro zna!
Vidi originalni članak

Iako je bijela najomiljenija boja za ljetne dane, volimo kada se ‘razbije’ efektnim uzorcima i printom. Upravo je to napravila nova akterica naše street style modne rubrike odabravši modne dodatke upečatljivog leopard uzorka. Njeno ime je Aleksandra Maganić i profesorica je na Pravnom fakultetu, a ovih dana rado je pozirala pred objektivom našeg Gorana Čižmešije.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je prozračna, ugodna, urbana i što je svojevrsna kombinacija sportskog, elegantnog i ljetnog. Bijelu najviše nosim preko ljeta, a ovaj put sam je upotpunila s detaljima leopard uzorka. U tom uzorku nosim još i haljine, a uz njih onda kombiniram jednobojne detalje – ispričala nam je simpatična dama.

Bijeli prsluk na višestruko kopčanje, pravi modni klasik u ormaru nosiv sezonama, kombinirala je s hlačama koje joj pristaju kao salivene, koje ne samo da izgledaju chic, nego su super izbor i za visoke temperature. Pozornost su ukrali modni dodaci koji su dodali dozu otkačenosti u stajling.

– Od uzoraka još volim zmijski, mornarski i nešto malo cvjetne. Što imam više godina, to više nosim i žive boje, ali za posao ipak preferiram neutralne tonove – dodala je Aleksandra.

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Svi pričaju o odvažnoj haljini Halle Berry: Dala je svoj potpis na klasičnu 'malu crnu haljinu'
H&M je upravo predstavio svoju najnoviju dizajnersku suradnju, a predviđa se brza rasporadaja cijele kolekcije
Blake Lively nova je zagovornica vintage mode: Od Versacea do Diora, evo njezinih najboljih izgleda

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".