Klasičan izbor koji nikad ne izlazi iz mode: Sanja Musić Milanović odabrala upečatljivo odijelo s elegantnim krojem

Crveni sako s krojem uz tijelo naglašava struk, a upečatljiva crvena boja savršena je za proljeće
Vidi originalni članak

 Sanja Musić Milanović i supruga Predsjednika Republike Albanije, Armanda Begaj, obišle su izložbu „Oton Iveković-retrospektiva“ uz stručno vodstvo autorice izložbe Danijele Markoti u Klovićevim dvorima. 

Prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović za ovu je prigodu odabrala crveno-crno odijelo, model s krojem uz tijelo, te elegantne crne salonke. Kombinaciji je dodala jednostavan nakit - bijele biserne naušnice te zlatni prsten.

Kosu je ostavila raspuštenu, što je beauty izbor s kojim je ne vidimo često jer kosu najčešće nosi podignutu u elegantnu punđu, s nekoliko pramenova koji uokviruju lice.

Musić Milanović često nosi odijela, pogotovo ona s Varteksovim potpisom, pa je njihov dizajn, između ostalog, nosila i na inauguraciji kad se pojavila u nježno ružičastoj haljini.

Nedavno je i modna stilistica Dubravka Prpić Znaor komentirala stil Sanje Musić MIlanović kada je kombinirala crne poslovne hlače s majicom boje kože te bijelim sakoom, a cijeli outfit zaokružila smeđim cipelama na blok petu.

- Osvježavajući stil i najavu proljetnih dana donose marame raznih motiva, a ovdje je riječ o dobrom odabiru koji daje naglasak na gornji dio siluete. To je praktičan stilski trik kad želimo privući pažnju, no opet ostati elegantni – marame su tu nepobjedive - objasnila je za Divu Dubravka.

- Nadalje, bijeli sako također donosi dašak toplih mjeseci, a skladan i jednostavan kroj poštuje pravila poslovnog odijevanja. Sve skupa je elegantno, simbioza je to bazičnih tonova, uz nezaobilazne tamno plavu i smeđu - zaključila je modna savjetnica.

Njezin outfit razvedrio bi i najtmurniji dan: 'Ovu kombinaciju i boje sam odabrala u skladu s proljećem'
Simpatične sestre u chic kombinacijama: 'Stalno razmjenjujemo garderobu, imamo isti stil!'
Nove kolekcije prepune su cvjetnih haljina, a mi smo izdvojili najljepše komade

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".